Izgorjela u cijelosti

Kod Konjica izgorjela kuća nedavno silovane starice

Vijesti / Crna Kronika | 01. 03. 2015. u 09:15 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak ujutro oko 9 sati u mjestu Ovčari kod Konjica dogodio se požar na obiteljskoj kući, koja je u potpunosti uništena.

Kuća pripada V.T. (83), starici koja je početkom veljače silovana. Nju je fizički napao susjed M.S. (27), koji ju je potom silovao.

Podsjetimo, Dežurna županijska tužiteljica Mediha Balić tada je rekla da će osumnjičeni biti saslušan i da će Tužiteljstvo predložiti pritvor. Prema njezinim riječima, u kući starice, odnosno na mjestu događaja pronađeni su tragovi ovog kaznenog djela, kao i mobitel, koji su bili predmet vještačenja.

Dodala je da je starica u vrijeme izvršenja ovog djela bila u kući sama, jer se radilo o noćnim satima, te da je točno opisala napdača, koji je bukvalno provalio u kuću.

Prema riječima susjeda, njeno psihičko stanje bilo je loše nakon toga, te postoji mogućnost da je i sama izazvala požar.

Nakon dojave o požaru na teren su izašli konjički vatrogasci koji su požar lokalizirali i ugasili, a u trenutku požara starica je još bila u kući. Srećom nije zadobila ozljede, ali je odvezena u bolnicu u Konjic radi liječničkog pregleda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close