Kod Čapljine i Neuma pronađeni dijelovi ukradenih skupocjenih vozila
Cerovo - Višići
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 13:54
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Dijelovi vozila Čapljina NeumDijelovi vozila Čapljina Neum2Dijelovi vozila Čapljina Neum3
1
Dijelovi vozila Čapljina Neum
Dijelovi vozila Čapljina Neum2
Dijelovi vozila Čapljina Neum3

Pronađeno je i izuzeto vise dijelova motornih vozila, za koje postoji sumnja da pripadaju skupocjenim motornim vozilima otuđenim u prethodnom razdoblju.

U utorak su policijski službenici Sektora kriminalističke MUP-a HNŽ i Odjeljenja kriminalističke policije policijskih uprava Mostar i Čapljina po naredbi Općinskog suda Čapljina izvršili su pretrese na području Cerova u Općini Neum i Višića u Općini Čapljina.

Tom prilikom su na dvije lokacije koje koristi M.M. (1986.) iz Cerova, pronađena i izuzeta dva motorna vozila: teretno motorno vozilo marke Mercedes i putničko motorno vozilo marke BMW.

Također, pronađeno je i izuzeto više dijelova motornih vozila, za koje postoji sumnja da pripadaju skupocjenim motornim vozilima ukradenim u prethodnom periodu, navodi se iz Ureda za informiranje MUP-a HNŽ.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Plemeniti Džudžan
1. Plemeniti Džudžan
prije 222 dan.
Nije CEROVO - VIŠIĆI Nego Čeljevo - Višići  ;)
+28
-20
8
BA
Chrome