33-godišnjak

Kanadski vojnik se vratio iz Afganistana i ubio obitelj

Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2017. u 07:36 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna 10-godišnja djevojčica, njeni roditelji i baka pronađeni su mrtvi u ruralnom istočnom dijelu Kanade u provinciji Nova Scotia.

Vjeruje se da je riječ o slučaju ubojstva-samoubojstva čiji je vinovnik kanadski veteran, koji je ratovao u Afganistanu i koji je bolovao od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Član obitelji Catherine Hartling rekla je da je vinovnik 33-godišnji veteran Lionel Desmond i da je on ubio svoju kćerku, suprugu i svoju majku prije nego je izvršio samoubojstvo.

Kanadska policija priopćila je da se otac ubio, te da su na tijelima svih žrtava vidljive prostrijelne rane. Policija, međutim, nije priopćila tko je ubio žene i djevojčicu. Isti izvor navodi da su u kući pronađena dva pištolja.

Incident se dogodio u mjestu Upper Big Tracadie, priopćila je policija, dodajući da nema znakova da je netko sa strane provalio u kuću.

Hartling je rekla agenciji Reuters da je Desmond bolovao od posttraumatskog stresnog poremećaja nakon služenja u Afganistanu i da mu društvo po povratku kući nije ponudilo dovoljnu pomoć i podršku.

Kopirati
Drag cursor here to close