BiH

Još jedan ''odbijanac'' za Vijeće ministara

Vijesti / Flash | 24. 07. 2017. u 13:13 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na 19. sjednici Povjerenstva za vanjsku trgovinu i carine Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nije podržan Izvještaj o radu Vijeća ministara BiH za 2016. godinu, u dijelu nadležnosti tog Povjerenstva koje se odnose na: Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH; Ured za veterinarstvo BiH; Upravu BiH za zaštitu zdravlja bilja; Ured za harmonizaciju i koordinaciju sustava plaćanja u poljoprivredi, ishrani i ruralnom razvoju BiH i Agenciju za sigurnost hrane BiH.

U vezi s tim Izvještajem, Povjerenstvo je usvojilo zaključak kojim sugerira Vijeću ministara BiH da promijeni metodologiju i način pisanja izvještaja o radu tog vijeća, te da novu metodologiju veže za program rada iz prethodne godine.

Povjerenstvo je k znanju primilo Zabilješku sa sastanka sa članovima Izaslanstva Odbora za gospodarstvo, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Narodne skupštine Srbije, održanog 30. lipnja u Sarajevu, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close