Konjic

Izvučene osobe koje su automobilom upale u kanjon rijeke

Vijesti / Crna Kronika | 09. 06. 2017. u 06:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vremenu od 20:03 do 23:30 sati pripadnici PVJ Konjic, MUP-a HNŽ-a, Hitne pomoći , pripadnici GSS-a i dva mještana, sudjelovali su u spašavanju unesrećenih nakon prometne nesreće u mjestu Zukići.

''Na licu mjesta pomoć ukazana dvjema muškim osobama, a treća ženska osoba koja je bila paralizirana nakon ozlijede kralježnice, uz pomoć pripadnika GSS-a vertikalnim transportom je izvučena iz kanjona rijeke Trešanice (oko 50 metara) do vozila Hitne pomoći, odakle je prebačena u Opću bolnicu Konjic na daljnje liječenje'', priopćeno je iz Civilne zaštite HNŽ-a.

Podsjećamo, u četvrtak oko 20:55 sati na magistralnoj cesti M-17 između Konjica i Sarajeva, u mjestu Zukići automobil je sletio u kanjon, te je upao u rijeku Trešanicu.

Na mjesto događaja upućeni su službenici policije iz Konjica, hitna medicinska pomoć i vatrogasci.

"Ono što se do sada zna jeste da je vjerojatno riječ o vozilu Škoda Octavia, te da je riječ o tri osobe koje su se nalazile u automobilu ", navedeno je ranije iz MUP-a HNŽ.

''09.06.2017.godine u 20,55 sati u mjestu Zukići , općina Konjic , dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja s kolnika u kanjon prema rijeci Trešanici vozila „Škoda Octavia“ kojim je u trenutku nesreće upravljao A.K.(1997) iz Ilidže koji je zadobio lakše tjelesne ozljede. U vozilu su se kao suputnici nalazili još N.K.(1999) iz Sarajeva koji je zadobio lakše tjelesne ozljede i Š.A.(1998) iz Sarajeva koja je zadobila teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid a o svemu je upoznat tužitelj'', priopćio je MUP HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close