Izrael prijeti Siriji
Napeto
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 9:35
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
F16 Izrael avion
1

Ova prijetnja uslijedila je nakon što je Sirija ispalila protuzračne rakete na izraelske vojne zrakoplove tijekom noći sa četvrtka na petak

Izraelski ministar obrane Avigdor Liberman upozorio je Siriju da će Izrael uništiti njezin sustav protuzračne obrane ukoliko Sirija opet ispali protuzrakoplovni projektil na izraelsku letjelicu, javlja CNN.

U razgovoru za izraelsku državnu radiopostaju, Liberman je izjavio da "sljedeći put kada Sirijci upotrijebe svoje sustave protuzračne obrane protiv naših zrakoplova, mi ćemo ih sve uništiti bez razmišljanja''.

Ova prijetnja uslijedila je nakon što je Sirija ispalila protuzračne rakete na izraelske vojne zrakoplove tijekom noći sa četvrtka na petak.

Iz sirijske vojske su priopćili da su zrakoplovi gađali vojnu lokaciju u blizini Palmire, dok Izrael tvrdi da su ciljali pošiljke oružja namijenjene Hezbollahu. Sirija tvrdi da su njihove rakete oborile jedan izraelski zrakoplov i pogodile drugi, što je Izrael odbacio kao "apsolutno netočno".

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Wolf Wolfovic
1. Wolf Wolfovic
prije 156 dan.
glupe vehabije saudijske na cijoj ste sad strani ? Hezbolaha i Asada ili Isila i Izraela? Asade przi te cifutske avione sve redom
+14
-1
0
BA
Chrome