Izmijenjena Odluka o utvrđivanju izbornih rezultata
SIP BiH
OBJAVA: Četvrtak, 20. listopada 2016. 18:01
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Središnje izborno povjerenstvo SIP natpis
0

Središnje izborno povjerenstvo BiH uočilo je da je za nezavisnog kandidata Šefika Gusića pogrešno utvrđen izborni prag zbog zaokruženja postotka izbornog praga na dvije decimale.

Središnje izborno povjerenstvo BiH donijelo je danas, na sjednici u Sarajevu, Odluku o izmjeni Odluke o utvrđivanju i objavljivanju rezultata Lokalnih izbora 2016. godine u tabelarnom prikazu i to za Općinsko vijeće Jablanica po političkim subjektima i za kandidata SDP BiH.

Središnje izborno povjerenstvo BiH uočilo je da je za nezavisnog kandidata Šefika Gusića pogrešno utvrđen izborni prag zbog zaokruženja postotka izbornog praga na dvije decimale. Navedena odluka bit će objavljena na web stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH www.izbori.ba.

''Središnje izborno povjerenstvo BiH razmotrilo je danas 25 zahtjeva za ponovno brojanje glasačkih listića na pojedinim biračkim mjestima koje je odbacila zbog nepotpunosti ili su podneseni od neovlaštene osobe. Navode u tim zahtjevima Središnjeg izbornog povjerenstva BiH razmotrit će i ako bude osnova po službenoj dužnosti će narediti ponovna brojanja'', priopćio je Ured za informiranje SIP-a BiH.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.