Ekonomski oporavak

Izetbegović: Pitanje Mostara bit će riješeno do proljeća 2018.

Vijesti / Flash | 19. 05. 2017. u 15:33 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sljedećih godinu dana će biti riješeno pitanje Mostara", kazao je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović u Mostaru.

"Imamo tu i zahtjev hrvatske strane, a s našim zahtjevima kombinirat ćemo jedan dobar paket i završiti do kraja 2017., a najdalje do proljeća 2018. godine", kazao je Izetbegović.

"SDA nikad nije bila za podjelu grada. SDA se borila za jedinstveni grad i jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu. Mi jesmo samo za ravnopravnost Bošnjaka u Mostaru i u tome ćemo istrajati", kazao je.

"Rusi na Balkanu podržavaju pravoslavce, ali da će ići dotle da nanesu štetu s odcjepljenjem - neće. Mislim da je i Milorad Dodik došao s promijenjenom retorikom nakon sastanaka iz Rusije, gdje je tada kazao da oni neće biti problem i da neće ici s odcjepljenjem", kazao je komentirajući pitanje novinara o stavu dužnosnika State Departmenta Hoyta Briana Yeea koji je kazao da Rusija ohrabruje političare iz Republike Srpske na odvajanje tog entiteta iz BiH.

Naime, u organizaciji Županijskog odbora SDA u Mostaru se večeras održava tribina pod nazivom "Odgovor SDA na aktualna politička pitanja".

Gosti na tribini će biti predsjednik SDA BiH i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić i premijer Vlade Federacije BiH Fadil Novalić.

Kopirati
Drag cursor here to close