Izetbegović: Pitanje Mostara bit će riješeno do proljeća 2018.
Ekonomski oporavak
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 17:33
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Bakir Zvizdic Novalic Sastanak sa gospodarsvenicima
4

"Imamo tu i zahtjev hrvatske strane, a s našim zahtjevima kombinirat ćemo jedan dobar paket i završiti do kraja 2017., a najdalje do proljeća 2018. godine", kazao je Izetbegović.

U sljedećih godinu dana će biti riješeno pitanje Mostara", kazao je bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović u Mostaru.

"Imamo tu i zahtjev hrvatske strane, a s našim zahtjevima kombinirat ćemo jedan dobar paket i završiti do kraja 2017., a najdalje do proljeća 2018. godine", kazao je Izetbegović.

"SDA nikad nije bila za podjelu grada. SDA se borila za jedinstveni grad i jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu. Mi jesmo samo za ravnopravnost Bošnjaka u Mostaru i u tome ćemo istrajati", kazao je.

"Rusi na Balkanu podržavaju pravoslavce, ali da će ići dotle da nanesu štetu s odcjepljenjem - neće. Mislim da je i Milorad Dodik došao s promijenjenom retorikom nakon sastanaka iz Rusije, gdje je tada kazao da oni neće biti problem i da neće ici s odcjepljenjem", kazao je komentirajući pitanje novinara o stavu dužnosnika State Departmenta Hoyta Briana Yeea koji je kazao da Rusija ohrabruje političare iz Republike Srpske na odvajanje tog entiteta iz BiH.

Naime, u organizaciji Županijskog odbora SDA u Mostaru se večeras održava tribina pod nazivom "Odgovor SDA na aktualna politička pitanja".

Gosti na tribini će biti predsjednik SDA BiH i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić i premijer Vlade Federacije BiH Fadil Novalić.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
zijo mijo
1. zijo mijo
prije 96 dan.
fuuuuuuuuujjj
+20
-5
2
BA
Chrome
Ero Hercegovac
2. Ero Hercegovac
prije 96 dan.
Ima i ona narodna " Dabogda kćeri da te aga uzme cigani se vrte oko kuće.
+22
-3
2
BA
Chrome
mate mate
3. mate mate
prije 96 dan.
Vi ste za jednakopravnost muslimana u Mostaru a HDZ za ravnopravnost hrvata. Pa onda šta se čeka kad imate iso mišljenje?
+15
-1
1
BA
Chrome
Драган Човић
3.1. Драган Човић
prije 95 dan.
..izbori Mate, jos 4 godine ..pa ce mo onda vidit' gdje smo..   8)
+8
-1
0
SE
InternetExplorer