ISS Mostar

Iz Neretve izvučen mrtav muškarac

Vijesti / Crna Kronika | 17. 09. 2014. u 09:20 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Interventne Spasilačke Službe Mostar jutros su intervenirali na izvlačenju beživotnog muškog tijela iz Neretve. Građani su prijavili policiji kako na području južnog mostarskog naselja Mahala rijekom pluta tijelo.

Nakon dojave, članovi ISS-a Mostar izašli su na teren i nedaleko ispod mosta Franje Blaževića (Avijatičarski most) uspjeli su locirati beživotno tijelo.

Tijelo su članovi ISS-a pratili do pogodne lokacije gdje je spasioc uspio ući u vodu te plivajući isto uhvatio i izvukao na obalu. Nakon izvlačenja beživotno tijelo je predano policiji i mrtvozorničkoj ekipi, navodi se u priopćenju Interventne Spasilačke Službe Mostar.

Iz županijskog Tužiteljstva HNŽ za Bljesak.info potvrđeno je da je rodbina izvršila prepoznavanje smrtno stradalog. Radi se o osobi Mujo Boškailo (1946.) kojega su stanovnici naselja Donja Mahala vidjeli kako silazi na obalu. Tužitelj je izjavio kako nema sumnje da se radi o smrtnom slučaju koji je nastao utapanjem osobe.

"Obitelj se izjasnila da ne želi raditi obdukciju i poštovat ćemo njihovu odluku", rekao je tužitelj. Na mjestu zvlačenja tijela bili su prisutni službenici policije, vatrogasaca i Interventne spasilačke službe Mostar. Tijelo je izvučeno kod željezničkog mosta, južno od Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close