Inzkova 'sabrana djela' - što je sve govorio o Republici Srpskoj?
Komentar RTRS-a
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 21:31
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Inzkova sabrana djela - što je sve govorio o Republici Srpskoj?
2

Gdje je pogriješio Inzkov nastavnik povijesti? Ili profesori Bečke akademije? Ili je, pak greška do pristrasnog diplomate!?", pita se RTRS.

Usporedba međunarodnim sporazumom potvrđene Republike Srpske sa zločinačkom NDH nije prvi incident austrijskog diplomate Valentina Incka.

Olako se Inzko prisjećao Adolfa Hitlera i njegovih zločina, presuđivao i prije sudova, a žrtve proteklog rata u BiH dijelio po nacionalnoj osnovi.

Gdje je pogriješio Inzkov nastavnik povijesti? Ili profesori Bečke akademije? Ili je, pak greška do pristrasnog diplomate!?", pita se RTRS.

Kako nadalje pišu, možda je prevladala čaršijska strast Šehera i prizemni interesi!? Kako god, veteran u sarajevskom bijelom dvoru prevršio je mjeru. Za osam godina koliko u Sarajevu stoluje, sabrao je bogatu zbirku najblaže rečeno, diplomatskih ispada!", stoji u komentaru RTRS-a.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
DOSTA MOSTARAC
1. DOSTA MOSTARAC
prije 218 dan.
Usporedba RS i NDH je nemoguca. Obadva imaju svoje karakteristike.
+5
-1
0
BA
Chrome
Ante Tomic
2. Ante Tomic
prije 217 dan.
Reče najpoznatiji matematiĆar ovih prostora i osta' živ !   :P
+0
-0
0
BA
Chrome