Inspektorica Porezne uprave negirala primanje mita
Proces
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 23:19
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Inspektorica Porezne uprave negirala primanje mita
0

Prema optužnici, Petković je uzela mito od majke vlasnice ugostiteljskog objekta 'Lony bar Maršal' u Kozarskoj Dubici. Ona je ovaj objekat kontrolirala u periodu od 4. do 8. rujna prošle godine.

Inspektorica Porezne uprave Republike Srpske Ljiljana Petković negirala je krivicu da je primila mito od 2.000 konvertibilnih maraka. Petković je pred Svjetlanom Marić, sutkinjom za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjoj Luci, rekla da se ne osjeća krivom.

Prema optužnici, Petković je uzela mito od majke vlasnice ugostiteljskog objekta 'Lony bar Maršal' u Kozarskoj Dubici. Ona je ovaj objekat kontrolirala u periodu od 4. do 8. rujna prošle godine, piše BIRN.

"Prilikom kontrole u poslovanju, pronašla je određene nedostatke i napravilnosti, odnosno neizdavanje fiskalnih računa. Međutim, nije izdala prekršajni nalog niti je izrekla mjeru zabrane obavljanja djelatnosti ovog poreznog obveznika", navedeno je u optužnici Republičkog tužiteljstva.

Poslije toga, kako stoji u optužnici, od majke vlasnice kafića primila je novac za neizvršenje svojih službenih radnji. Petković je policija uhitila 13. rujna prošle godine.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.