I to je BiH: Granični policajac nove gume sa službenog vozila prebacio na svoje
Optužnica
OBJAVA: Srijeda, 15. ožujka 2017. 12:59
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Mijenjanje Guma
1

Nakon toga, naredio je uposlenicima servisa da na službeno vozilo Granične policije BiH, postave stare gume s felgama s njegovog vozila.

Tužitelj iz Odjela III Tužiteljstva BiH, podigao je optužnicu protiv Emira Dude rođenog 1974. godine u Beču, inače na poziciji zapovjednika postrojbe JGP Hum-Foča, priopćeno je iz Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Kako se navodi, optuženi se tereti da je krajem 2016. godine, u jednom autoservisu u Foči, iskoristivši svoj položaj zapovjednika u Graničnoj policiji BiH, dovezao službeno vozilo Golf 7, te naredio radnicima da skinu nove gume s felgama, sa službenog vozila, te ih postave na vozilo Golf 6, u vlasništvu njegove obitelji, a koje koristi optuženi.

Nakon toga, naredio je uposlenicima servisa da na službeno vozilo Granične policije BiH, postave stare gume s felgama s njegovog vozila.

''Optuženi se tereti da je sa ciljem da sebi ostvari protupravnu imovinsku korist, prisvojio pokretne stvari koje su mu povjerene u službi u institucijama BiH, te je optužen da je počinio kazneno djelo pronevjere u službi iz članka 221. stavak 1. KZ BiH. Optužnica je proslijeđena Sudu BiH na potvrđivanje'', priopćeno je.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Prikaži negativno ocijenjen komentar.