Mašala

I ovo je BiH: Polugolu poreznu službenicu kolega masirao na poslu

Vijesti / Flash | 20. 03. 2017. u 14:22 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravu za neizravno oporezivanje BiH posljednjih dana potresa pravi skandal, a među zaposlenicima Središnjeg ureda ove bh. institucije u Banja Luci, kruže fotografije polugole zaposlenice koju usred radnog vremena masira radni kolega!

Naime, na fotografiji, a koja je u posjedu Faktora, vide se gole noge i zadnjica žene koja leži na stolu u jednoj od ureda, prenijela je Slobodna Bosna.

Fotografije su napravili zaposlenici UNO BiH u Banja Luci tijekom radnog vremena krajem prošlog tjedna. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

''Ovo što se događa je vrhunac bahatosti i besramnosti, koji ne dolikuju bilo kojem radnom mjestu, a posebno ne jednoj instituciji na državnoj razini. Ovdje ima puno vrijednih i poštenih ljudi, a zbog ovakvih osoba, cijela institucija dobiva negativan imidž. To što se događa je skandalozno'', ispričala je za Faktor sugovornica koja nije željela da joj otkriju identitet.

Uprava za neizravno oporezivanje BiH jedna je od rijetkih institucija, bilo na entitetskom ili na državnoj razini, koja ističe važnost poštovanja kodeksa ponašanja svojih zaposlenika, te na svojoj internet stranici imaju i posebnu rubriku o ovoj tematici. Ističe se da su još 2006. godine propisali kodeks ponašanja na bazi nekoliko međunarodnih preporuka i deklaracija.

''Kao osnovna načela ponašanja službenika UNO promoviraju se poštenje, profesionalnost, dostojanstvo, nepristranost i pažnja. Visoki etički i profesionalni standardi, dobri uvjeti rada, motivacija i obučenost osnovni su preduvjeti efikasnom ubiranju prihoda. Svi ovi elementi čine cjelinu na kojoj se gradi dignitet institucije'', rekli su iz Uprave.

Podsjećamo, ''goli skandal'' potresao je i pravosuđe kada je u medijima završila fotografija gole sutkinje kako se sunča na uredskom stolu.

Kopirati
Drag cursor here to close