I ovo je BiH: Polugolu poreznu službenicu kolega masirao na poslu
Mašala
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 15:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Gola uprava
5

Na fotografiji se vide gole noge i zadnjica žene koja leži na stolu u jednoj od ureda

Upravu za neizravno oporezivanje BiH posljednjih dana potresa pravi skandal, a među zaposlenicima Središnjeg ureda ove bh. institucije u Banja Luci, kruže fotografije polugole zaposlenice koju usred radnog vremena masira radni kolega!

Naime, na fotografiji, a koja je u posjedu Faktora, vide se gole noge i zadnjica žene koja leži na stolu u jednoj od ureda, prenijela je Slobodna Bosna.

Fotografije su napravili zaposlenici UNO BiH u Banja Luci tijekom radnog vremena krajem prošlog tjedna. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

''Ovo što se događa je vrhunac bahatosti i besramnosti, koji ne dolikuju bilo kojem radnom mjestu, a posebno ne jednoj instituciji na državnoj razini. Ovdje ima puno vrijednih i poštenih ljudi, a zbog ovakvih osoba, cijela institucija dobiva negativan imidž. To što se događa je skandalozno'', ispričala je za Faktor sugovornica koja nije željela da joj otkriju identitet.

Uprava za neizravno oporezivanje BiH jedna je od rijetkih institucija, bilo na entitetskom ili na državnoj razini, koja ističe važnost poštovanja kodeksa ponašanja svojih zaposlenika, te na svojoj internet stranici imaju i posebnu rubriku o ovoj tematici. Ističe se da su još 2006. godine propisali kodeks ponašanja na bazi nekoliko međunarodnih preporuka i deklaracija.

''Kao osnovna načela ponašanja službenika UNO promoviraju se poštenje, profesionalnost, dostojanstvo, nepristranost i pažnja. Visoki etički i profesionalni standardi, dobri uvjeti rada, motivacija i obučenost osnovni su preduvjeti efikasnom ubiranju prihoda. Svi ovi elementi čine cjelinu na kojoj se gradi dignitet institucije'', rekli su iz Uprave.

Podsjećamo, ''goli skandal'' potresao je i pravosuđe kada je u medijima završila fotografija gole sutkinje kako se sunča na uredskom stolu.

Komentari (5)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
kurayusa boy
1. kurayusa boy
prije 187 dan.
Ma ljudi pa ovo je stimulacija za vrijeme pauze za doručak,a dotična službenica je na strogoj dieti.   :-*   :-*   :-*   :-*   :-*   :-*   :-*
+134
-2
5
BA
Chrome
Uskoro Eto
2. Uskoro Eto
prije 187 dan.
kad se ima puno vremena i kad se neradi ništa, a umisli se da si neka faca u nekoj instituciji ovo je normalna pojava.
+172
-3
14
-
Chrome
ludi milojko
3. ludi milojko
prije 187 dan.
ženi slaba cirkulacija a vi se tu šprdate - hajte vi sjedit 4-5 sati za 2 000 km mjesečno !   8|
+270
-5
2
BA
Chrome
tom cruise
4. tom cruise
prije 187 dan.
Mene cesto levati pitaju kako se desava kurvaluk kako doci do ljubavnice a ja im uvijek govorim zene varaju muzeve samo na radnim mjestima sa kolegama na poslu najcesce kakav poso imas takva ti je i zena ili ljubavnica!
+88
-7
6
RU
Firefox
taj sam tko sam
prije 186 dan.
To su prave radne kolege,kad djelimo posao djelit cemo ostalo. Zeni pozlilo pa kolega pritrcao u pomoc,umjetno disanje masaza oko srca,jezik joj dao svoj da se ne udavi sa svoim,digao joj noge da poravi cirkulaciju,skinuo je da pogleda po tijelu da nisu kakve reakcije....... I sta je tu lose????? I tata bi sine...
+39
-1
2
SI
Chrome