od ranije poznat policiji

Hrvat pao u Beogradu s drogom vrijednom više od 240.000 eura

Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2016. u 12:46 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanska policija uhitila je u Beogradu tridesetjednogodišnjeg hrvatskog državljanina osumnjičenog za prodaju droge i zaplijenila veliku količinu narkotika vrijednu na uličnom tržištu oko 242.000 eura, priopćilo je u petak ministarstvo unutarnjih poslova Srbije.

Uhićenog hrvatskog državljanina beogradski mediji identificiraju kao Dalibora Banjca (1985.), ne navodeći detaljnije podatke, a prema priopćenju policije u stanu koji je uhićeni koristio zaplijenjeno je oko 54 kilograma marihuane, dva kilograma amfetamina, te 800 grama kokaina.

Pretresom stana nađeno je i oko 400 grama smjese kofeina i paracetamola, malena vaga za precizno mjerenje, preša te oprema za proizvodnju narkotika amfetaminskog tipa i oružje, a uhićenog se tereti za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prodaje narkotika, navela je policija u priopćenju.

Prema saznanjima beogradskog lista Blic, Banjac je od ranije poznat policiji i već je bio u zatvoru kad je kod njega pronađeno 40 kilograma marihuane.

Narkotici zaplijenjeni iz stana koji je Banjac koristio u Beogradu na uličnom tržištu, po procjeni policije, vrijede oko 30 milijuna dinara, odnosno više od 242.000 eura.

Osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti predan na dalje postupanje tužiteljstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close