Orašje

Granični policajci uhitili osumnjičenog za ubojstvo

Vijesti / Crna Kronika | 27. 06. 2017. u 00:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Orašje prilikom ulaska u BiH službenici Granične policije 25. lipnja 2017. uhitili G.M.

Graničnim provjerama utvrđeno je da 34-godišnjeg državljanina BiH potražuje PU Banja Luka Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske zbog kazneno djela 'Ubojstvo'. G.M. predan je službenicima Policijske postaje Šamac MUP-a RS.

Dan ranije, 24. lipnja 2017. službenici Jedinice granične policije Zvornik uhitili 36-godišnjeg državljanina Srbije jer je utvrđeno da ga potražuje Županijski sud u Zenici zbog kaznenog djela 'Teški slučajevi razbojništva i razbojničke krađe'.

Đ.B. uhićen prilikom ulaska u BiH na MGP Šepak. Predan je službenicima Odjeljenja sudske policije u Tuzlanskoj županiji.

Isti dan, službenici JGP Orašje uhitili M.F. (1984.) nakon što je ustanovljeno da je potražuje Općinski sud u Bugojnu zbog kaznenog djela 'Šumska krađa'. Državljanin BiH kontroliran je pri ulasku u BiH na MGP Šamac i predan službenicima Sudske policije Odžak.

Otkriveni ilegalni migranti

Službenici JGP Doljani 24. lipnja 2017. u ilegalnom prelasku državne granice otkrili su dva državljanina Turske. U skladu sa Zakonom o strancima ilegalni migranti prekršajno su procesuirani i predani Službi za poslove sa strancima, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close