Građani mogu odgovarati na pitanja iz Upitnika Europske komisije
Odgovor na 35 pitanja
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 17:19
IZVOR: Fena
AUTOR: A.M.
Upitnik
0

Odgovori u kojima bude korišten govor mržnje i diskriminacije po bilo kojem osnovu, neće biti prihvaćeni

Direkcija za europske integracije Vijeća ministara BiH omogućila je građanima Bosne i Hercegovine, s obzirom da integracija u Europsku uniju nije posao samo institucija u BiH, da odgovore na 35 od 3.242 pitanja iz Upitnika Europske komisije.

Izdvojena pitanja, između ostalih, tiču se zaštite ljudskih prava, kvalitete usluga, transparentog rada uprave, zaštite potrošača i prava iz radnog odnosa.

Odgovaranje na pitanja moguće je do 31.siječnja posredstvom jednostavne online forme pod nazivom 'Građani odgovaraju' na web siteu Direkcije.

Odgovori u kojima bude korišten govor mržnje i diskriminacije po bilo kojem osnovu, neće biti prihvaćeni, priopćeno je iz Direkcije za europske integracije BiH.

Odgovore građana Direkcija će prevesti na engleski jezik i dostaviti Europskoj komisiji.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.