Krađa Audija u Mostaru

Građani i policija 'ulovili' serijskog kradljivca iz Širokog

Vijesti / Crna Kronika | 10. 03. 2017. u 09:51 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PU Mostar je jutros oko 2,35 sata lišila slobode osobu inicijala Z.G. (1969.) iz Širokog Brijega, zbog pokušaja krađe putničkog motornog vozila marke 'Audi A6'.

Osumnjičeni Z.G. se tereti da je na području HNŽ u posljednjem razdoblju počinio više krađa putničkih motornih vozila. Osumnjičeni je uhićen zahvaljujući prijavi anonimnog građanina i pravovremenoj reakciji policijskih službenika.

Anonimni građanin je noćas u PU Mostar prijavio da je u tijeku provala u putničko motorno vozilo 'Audi', koje je parkirano u ulici Stjepana Radića na južnom djelu gradskog kvarta 'Eksperiment'.

Brzom intervencijom policijskih službenika PU Mostar osumnjičeni Z.G. lišen je slobode pri pokušaju bijega s mjesta događaja, dok je njegov suučesnik uspio pobjeći u nepoznatom smjeru i za njim se vrši potraga, istaknuto je u priopćenju.

Kako je ranije potvrđeno za Bljesak.info osoba lišena slobode bit će zadržana 24 sata nakon čega će radi ispitivanja biti privedena nadležnom tužitelju radi odluke o daljnoj eventualnoj mjeri pritvora.

Kopirati
Drag cursor here to close