Gori kod Mostara, Stoca i Neuma
Požari
OBJAVA: Nedjelja, 16. srpnja 2017. 22:17
IZVOR: Fena
AUTOR: D.L.
Međine požar srpanj2017 mob vatrogasci
0

Informacija se odnosi na podatke pristigle s terena do 20.00 sati u nedjelju navečer

Prema informaciji iz Operativnog centra Civilne zaštite Neum, oko 17.00 sati ponovo se aktivirao požar kod sela Podkula.

Na području općine Stolac još je aktivan požar iznad naseljenog mjesta Gornja Duboka, gdje gori trava i nisko raslinje. Na terenu su vatrogasci DVD-a Stolac i lokalno stanovništvo, a nadaju se da bi požar mogao biti lokaliziran za nekih sat vremena.

Situacija na požarištu na planini Čvrsnica je nepromijenjena u odnosu na prošlo izvješće. Još uvijek ima požarnih točaka na nepristupačnom terenu.

Aktivan je i požar na Pologu, na vrhu Galca, gdje vatra gori slabijim intenzitetom na nepristupačnom terenu. U blizini nema stambenih objekata.

Ranije u nedjelju mostarski vatrogasci su u Potocima kod Mostara gasili požar na obiteljskoj kući. Gorjela je trava i nisko raslinje oko obiteljskih kuća, a došlo je i do požara na jednoj obiteljskoj kući, kojom prilikom je izgorio dio krova, navodi se u informaciji Federalne uprave civilne zaštite.

Informacija se odnosi na podatke pristigle s terena do 20.00 sati u nedjelju navečer.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.