HBŽ

Glamoč - Mrkonjić Grad: Putnici satima čekali da se snijeg očisti

Vijesti / Flash | 19. 04. 2017. u 09:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snijeg, koji je u utorak rano popodne počeo padati u Hercegbosanskoj županiji, otežao je promet preko prijevoja, a posebno se teško odvijao promet na Mliništu, na putnom pravcu Glamoč - Mrkonjić Grad, izvijestio je dopisnik Dnevnog avaza koji se zatekao među putnicima.

S prijevoja Mliništa većini vozila, izuzev terenaca, bilo je nemoguće proći pravcem prema Glamoču gdje se na više mjesta zaustavilo i nekoliko teretnih kamiona koji su dodatno otežavali promet.

Grtalica iz Mrkonjić Grada prošla je od Baraća prema Mliništima i granici s FBiH tek oko 20.40 sati, a promet je za manja vozila i kamione bio blokiran od 16 sati.

''Sva je sreća da su radili restorani na Mliništima i imali grijanje, jer je među brojnim blokiranim i promrzlim putnicima bilo i male djece, trudnica i starijih osoba, a snijeg je nemilice padao i bilo ga je oko 20.30 sati preko 15 centimetara'', piše Avaz.

Kako je potvrdio glasnogovornik MUP-a HBŽ-a Ivica Vrdoljak, promet se i danas teško odvija ovim putnim pravcem, a otežano i preko ostalih prijevoja u županiji, odnosno preko Kupreških vrata, Borove Glave, Korićine i Oštrelja.

Kopirati
Drag cursor here to close