Smrt pred kućom

Gabela: Mladić udario u kamion i na mjestu preminuo

Vijesti / Crna Kronika | 21. 12. 2013. u 10:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Damir Arar, 27-godišnji mladić iz Gabela Polja, poginuo je jučer pred zoru kada se zabio autom u parkirani kamion u Gabeli. On se jučer oko 04:30 sati ujutro vozio u Golfu lokalnom cestom kroz selo kada se silovito zapucao u parkirani kamion pored ceste. Pritom je snažno udario glavom i preminuo na mjestu, piše 'Dnevni list'.

U jutarnjim satima na mjestu nesreće pojavili su se policajci, a pozvana je i ekipa Hitne pomoći, no dežurni liječnik nije mogao ništa drugo već konstatirati da je mladić mrtav. Dok su obavljali očevid na cesti, policijski istražitelji iz PU Čapljina otkrili su da kamion nije bio propisno parkiran, no to nije bilo od presudnog utjecaja za istragu.

''Činjenica je da mladić nije prilagodio brzinu tijekom vožnje lokalnom cestom, te je zbog tog i došlo do nesreće'', pojašnjeno je iz policijskih izvora, navodi 'Dnevni list'.

''Bio je sam u vozilu, sam je sletio i zabio se u taj kamion, nije bilo drugih sudionika nesreće, nitko drugi nije ozlijeđen i tu nema posla za Tužiteljstvo, riječ je o klasičnom samoslijetanju'', rečeno je jučer u Županijskom tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije, gdje su dodali da dežurna tužiteljica nije ni izlazila na mjesto nesreće, već su je iz policije obavijestili da se nesreća dogodila.

U policiji je također rečeno da se Ararov automobil zavrtio nakon udara u kamion, te da se bočno smrskao od udara. Budući da se mladićeva kuća nalazi nekoliko stotina metara od mjesta događaja, slupani automobil i tijelo tragično stradalog brzo su predani njegovoj obitelji.

Kopirati
Drag cursor here to close