Formirano Istražno povjerenstvo: Gdje je nestao novac za izgradnju cesta
Đe su pare?
OBJAVA: Nedjelja, 16. srpnja 2017. 15:41
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Autocesta BMW automobil
4

U navedeno istražno povjerenstvo imenovani su Šemsudin Mehmedović, Predrag Kožul, Nenad Lalić, Zaim Backović, Damir Bećirović i Salko Sokolović

Na sjednici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH koja je održana početkom ovog mjeseca donesen je zaključak o formiranju Istražnog povjerenstva za utvrđivanje utroška sredstava Izvozno-kreditne agencije BiH i sredstava prikupljenih i namijenjenih za gradnju cesta.

U navedeno istražno povjerenstvo imenovani su Šemsudin Mehmedović, Predrag Kožul, Nenad Lalić, Zaim Backović, Damir Bećirović i Salko Sokolović, javlja N1.

Zadatak Istražnog povjerenstva će biti utvrditi utrošak te da o tome podnese izvještaj Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Wolf Wolfovic
1. Wolf Wolfovic
prije 72 dan.
Znači potrošili su pare za puteve, pokušali uvesti dodatne druge akcije na gorivo da to nadoknade i sakriju i nikom ništa???
+73
-26
2
BA
Chrome
Jedan Mostarac
1.1. Jedan Mostarac
prije 71 dan.
Kakve dodatne akcije Wolf.Da nisu to radne akcije.
+8
-2
1
BA
Chrome
DOSTA MOSTARAC
2. DOSTA MOSTARAC
prije 72 dan.
Pa čekaj, koliko sam ja vidio, putevi su se gradili samo u Bosni.
+27
-7
1
BA
Chrome
Pilot Babo
3. Pilot Babo
prije 71 dan.
Kad zelis prikriti malverzacije, osnuj povjerenstvo. Klasika!   8|
+8
-0
0
BA
Chrome