Eksplozija u Bruxellesu: Jedna osoba poginula, sedmero ozlijeđeno
Curenje plina
OBJAVA: Nedjelja, 19. ožujka 2017. 8:08
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Bruxelles policija napadi
0

"Vjerojatno je eksplodirao plin", izjavio je dužnosnik kriznog centra, dodajući da nema naznaka da je riječ o napadu terorista.

Jedna je osoba izgubila život a sedmero je ozlijeđeno, među kojima troje teško, u eksploziji koja se u subotu dogodila u stambenoj zgradi u Bruxellesu, najvjerojatnije zbog istjecanja plina, izvijestilo je bruxellesko državno odvjetništvo.

"Vjerojatno je eksplodirao plin", izjavio je dužnosnik kriznog centra, dodajući da nema naznaka da je riječ o napadu terorista.

Lokalni mediji izvijestili su da se eksplozija dogodila neposredno nakon ponoći na sportskom centru "Le Chalon" u Chimay, u blizini francuske granice.

U zgradi koja je dijelom uništena zatečeno je pet osoba.

Belgija i Francuska, zajedno s ostatkom Europe, u stanju su visoke pripravnosti nakon terorističkih napada u Parizu i Bruxellesu, prenosi Hina.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.