Ceste zatvorene

Eksplozija trokatnice u Londonu - ima i ozlijeđenih

Vijesti / Crna Kronika | 23. 01. 2017. u 20:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras nešto poslije 17.30 sati po lokalnom vremenu u Londonu je došlo do eksplozije u trokatnici. Eksplozija se dogodila u ulici Ardleigh Green Road u Hornchurchu na istoku grada.

Uzrok eksplozije zasad nije poznat, a na terenu su brojna vozila hitne pomoći i najmanje 75 vatrogasaca koji se bore s vatrom, piše Index.hr.

Policija je potvrdila da je ozlijeđeno najmanje pet osoba. Kako javlja Guardian, dvije osobe su odmah prevezene u bolnicu, dok se jedna osoba sama javila u bolnicu s ozljedama. Na mjestu eksplozije medicinske ekipe pružaju pomoć još dvijema osobama. Glasnogovornik policije kazao je da se težine ozljeda još ne znaju, kao niti uzrok eksplozije.

"Vatra i dalje jako gori, na terenu je deset vratogasnih vozila i 70 vatrogasaca", kazao je. Ne zna se ima li još ljudi u zgradi. U tijeku je gašenje velikog požara koji je buknuo nakon eksplozije.

Jedan od stanovnika za Guardian je ispričao kako je osjetio da se cije zgrada zatresla, a nakon toga je vidio oblak dima i vatru. "Cijeli zidovi stanova bili su razneseni, povukli smo ljude i izveli ih iz zgrade", ispričao je.

"U ovom trenutku teško je utvrditi uzrok eksplozije, ali istraga je u tijeku. U tijeku je i evakuacija stanovnika, a o svemu su informairane i lokalne vlasti. Lokalne ceste su zatvorene, molimo vozače i pješake da izbjegavaju ovo područje", kazao je glasnogovornik Scotland Yarda.


Kopirati
Drag cursor here to close