Kod Bijeljine

Dva muškarca poginula u slijetanju auta u jezero

Vijesti / Crna Kronika | 16. 06. 2017. u 12:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U slijetanju auta u šljunkaru u predgrađu Bijeljine smrtno su stradali Đorđe Bodo (43) i Zoran Trifković (39) iz Bijeljine, izjavio je Srni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljine Aleksandar Radan.

"Preliminarnim pregledom je utvrđeno da je najvjerojatnije riječ o utapanju osoba, drugih ozljeda na njihovim tijelima nije bilo, što je utvrđeno vanjskim pregledom, a obdukcija će utvrditi točan uzrok smrti", rekao je Radan.

Prema njegovim riječima, prometna nezgoda dogodila se 15. lipnja u 2:50 sati, u noći između srijede i četvrtka, na makadamskoj cesti na lokalitetu šljunkare, navodi Srna.

"Vozilo Golf 4 i dva tijela bili su u vodi gotovo dva dana, nitko nije prijavljivao njihov nestanak, niti je bilo moguće uočiti vozilo s obzirom na konfiguraciju terena i poziciju vozila koje je bilo potpuno potopljeno vodom iz koje je virio samo jedan zadnji točak", opisao je tužitelj.

On kaže da je vozač najvjerojatnije izgubio kontrolu, usljed čega je došlo do slijetanje auta u vodu. "Na osnovu zatečenih pozicija tijela utvrđeno je da je najvjerojatnije Bodo upravljao vozilom u trenutku nezgode, a da je Trifković bio na mjestu suvozača", rekao je Radan.

Prema njegovim riječima, uslijedit će obdukcija tijela, a naređeno je i uzimanje uzoraka krvi preminulih osoba da bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola u organizmu, kao mogućem uzroku nesreće.

Slučajni prolaznik danas je u podne prijavio policiji da se u vodi šljunkare nalazi automobil, a tijela nastradalih izvučena su u 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close