Krvavo 'gostoprimstvo'

Dubrovčani pretučeni u Mostaru: Potezanje oružja, udarci pepeljarama ...

Vijesti / Crna Kronika | 22. 01. 2017. u 14:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju ujutro oko 3:20 sati, službenici Policijske uprave Mostar su zabilježili narušavanje javnog reda i mira tučnjavom u restoranu pored benzinske crpke 'Hifa' u neposrednoj blizini Fabrike duhana Mostar.

Kako je Bljesak.info saznao iz PU Mostar, u ovom incidentu su sudjelovale četiri osobe, dvije osobe iz Mostara, jedna osoba koja je rođena u Sarajevu ali je nastanjena u Dubrovniku (RH) i još jedna osoba iz Dubrovnika.

Dvije osobe su zadobile ozljede neutvrđenog stupnja (oba državljani Hrvatske).

Prema saznanjima portala Bljesak.info, dvije ozlijeđene osobe su se svojim automobilom (registarskih oznaka Dubrovnika) dovezli do navedenog restorana kako bi nakon noćnog izlaska pojeli nešto.

Unutar restorana gdje je bilo više osoba, izdvojila su se dva muškarca koji su počeli sa verbalnim vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi dva mladića koji su upravo stigli. Odmah zatim zadobili su udarce pepeljarama, te rukama i nogama.

Jedan od njih je pao na pod, te je nastavio primati udarce, a drugom mladiću je u cilju sprječavanja da pomogne prijatelju prislonjen pištolj na glavu. Obojici mladića oduzeti su mobilni telefoni, s tim da je jedan razbijen.

Nedugo zatim stigli su policajci, a napadači su odmah pobjegli na drugi izlaz.

Mladićima iz Dubrovnika je liječnička pomoć pružena u SKB Mostar gdje su obojici konstatirani potresi mozga, otekline i druge ozljede.

Neslužbeno se saznaje da su dva napadača od ranije poznata policiji, te se vodi dalja istraga u ovom slučaju.

Napadnuti mladići, još u šoku, govore - 'tko zna što bi dalje bilo da nije stigla policija'. Također, ogorčeni su činjenicom da nitko od drugih gostiju nije prišao kako bi zaustavio tučnjavu. U objektu postoji i video nadzor koji bi službenicima policije trebao pomoći u rješavanju ovog incidenta.

Kopirati
Drag cursor here to close