Dodik: Predstavništvo RS-a u Jeruzalemu postoji
Livne je Dodikov drug
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 14:34
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
dodik mrak mostar
3

Predstavništvo RS-a u Jerusalimu postoji, Livne je 'moj drug'

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da Predstavništvo RS-a u Izraelu postoji i da je na čelu tog predstavništva Arie Livne.

''Predstavništvo RS-a u Izraelu postoji, sve o tome su zakuhali neki ljudi sa strane. Ja dajem smjernice ljudima u Predstavništvu, na čijem čelu je Arie Livne, koji je moj drug'',kazao je Dodik na konferenciji za novinare.

Navodeći da predstavništva RS-a u inozemstvu nemaju i ne mogu imati diplomatski status, kazao je da je Predstavništvo RS-a u Izraelu registrirano kao Gospodarsko društvo i da posluje u skladu sa zakonskim propisima Izraela, te da izraelske vlasti nisu utvrdile bilo kakve nepravilnosti u radu tog predstavništva.

''Arie Livne nije zloupotrijebio nijednu marku novca RS-a'', kazao je Dodik.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Nikad Robom
1. Nikad Robom
prije 151 dan.
registrirano kao gospodarsko drustvo??????eto kako se peru pare,, uci Covicu, a ne da sve prepisujes nekretnine na punca i zenu i svastiku i svu ostalu silnu rodbinu..ovako se to radi...
+46
-0
6
-
Chrome
Nikad Robom
2. Nikad Robom
prije 151 dan.
Imam i ja traktor u Sijekovcu, ostao na njivi kad je rad poceo, ali koje mi koristi kad ne mogu do njega...
+36
-7
1
-
Chrome
taj sam tko sam
prije 151 dan.
Jos malo pa ce ga zidi osunetit,ako nisu vec pa ces bit pravi "neko"
+20
-0
1
SI
Chrome