Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO-a
Vojska dolazi na Trg!
OBJAVA: Petak, 6. siječnja 2017. 21:57
IZVOR: Srna
AUTOR: Z.S.
Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO-a
4

Predsjednik Republike Srpske je podsjetio da Ministarstvo obrane BiH i nije vrhovni zapovjednik Oružanih snaga BiH, pa samim tim ne može ni zabraniti.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da najnovija odluka Ministarstva obrane BiH da ne dozvoli da bilo tko od pripadnika Oružanih snaga BiH sudjeluje u programu obilježavanja Dana Republike potvrđuje činjenicu da ovo nisu Oružane snage BiH, već NATO-a.

"Ako ovdje zapovijeda NATO, a da nismo članica NATO-a, onda to govori koliko se ignoriraju pravni propisi", rekao je Dodik večeras novinarima u Banja Luci.

Dodik je rekao da je uvjeren da će pripadnici Trećeg pješadijskog puka biti na Trgu Krajine i da im to nitko ne može zabraniti.

On je podsjetio da Ministarstvo obrane BiH i nije vrhovni zapovjednik Oružanih snaga BiH, pa samim tim ne može ni zabraniti.

Dodik je podsjetio i na to kako je prošao pokušaj kažnjavanja onih koji su glasali na referendumu.

"Pokvareno je, sa stanovišta morala, da nam u danu kada slavimo Badnje večer i sutra, kada slavimo Božić, na takav način dolaze zabrane. Pokušavaju da od svega naprave neku zajedničku državu. To samo govori o tome da od toga nema ništa", zaključio je predsjednik Srpske.

Komentari (4)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Wolf Wolfovic
1. Wolf Wolfovic
prije 262 dan.
Jok eto ne zapovijeda NATO nego tvoj Putko j.... ti rod ciganski:)))))) ZDS  :))))
+33
-28
0
BA
Firefox
Wolf Wolfovic
1.1. Wolf Wolfovic
prije 261 dan.
Zbog čega hejtate komunjare svih boja:))))))))))))))))))))))))))))
+2
-7
0
BA
Firefox
adis eminovic
2. adis eminovic
prije 262 dan.
A neznam koji k....ce tu vojska ikako. Nokada do sada nije bila pa ne vidim zasto bi i sada osim da se pokaze raj srpski inat ( bit ce kako ja hocu il nece nikako).. Jadni mi sa njima, drzavu su pretvorili h privatno vlasnistvo kojim upravljaju stranke. Sve se dijeli na troje tri poste, tri elektroprivrede, tri sumarstva,tri zeljeznice, tri telekoma....sve to kako bi zadovoljili velike apetite sebe i svojih podanika dok se narod idiotski prepucava...
+44
-11
1
BA
Chrome
Mostar Herz
prije 262 dan.
Duduce. Ko tebe vise dozivljava. Pas laje karavane prolaze.
+25
-22
0
BA
Chrome