Dodik: Manjina je pripremala ''makedonski scenarij'' u RS-u
Vruća jesen u RS
OBJAVA: Četvrtak, 14. rujna 2017. 12:28
IZVOR: Fena
AUTOR: Z.D.
Milorad Dodik u Mostaru
0

Dodik je kazao i da policija jučer nije kršila profesionalne kodekse djelovanja te da je postupala prema zahtjevima predsjednika skupštine Nedeljka Čubrilovića

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik tvrdi da su nemiri u Narodnoj skupštini RS na neki način uvod u 'makedonski scenarij' i to upravo prije izbora, da bi vlast prijevremeno bila povučena.

Za RTRS on je naveo da je “to bio pokušaj manjine da vlada nad većinom, ali ako se opozicija već poziva na zakon onda moraju da znaju da većina odlučuje”.

Smatra da su iz opozicije već svi zaboravili što je prvobitni uzrok prekida rada Skupštine, a to je vraćanje na dnevni red Konsolidiranog revizorskog izvještaja o izvršenju proračuna, koji bi trebao biti na sljedećem skupštinskom zasjedanju.

Dodik je kazao i da policija jučer nije kršila profesionalne kodekse djelovanja te da je postupala prema zahtjevima predsjednika skupštine Nedeljka Čubrilovića.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.