Kampanja kreće

DF: Do općih izbora moramo organizirati front lijevih i građanskih opcija

Vijesti / Flash | 21. 06. 2017. u 12:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razmatrajući aktualnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini Predsjedništvo Demokratske fronte danas je na sjednici podržalo stav da se do sljedećih općih izbora organizira front lijevih i građanskih opcija kao odgovor na nacionalističke stranke.

U tom smislu podržani su i razgovori izaslanstva DF-a i Socijaldemokratske partije (SDP), kao i da se sa SDP-om i drugim političkim i građanskim subjektima iz građanskog bloka utvrde principi buduće suradnje.

Predsjedništvo je imenovalo pet članova stranačkog tima koji će koordinirati daljnje aktivnosti i suradnju sa SDP-om, a tako će biti i u drugim slučajevima okrupnjavanja i udruživanja.

Izraženo je i poštovanje na hrabrost i principijelnost srednjoškolaca iz Jajca i njihovih vršnjaka iz cijele BiH koji su im pružili podršku.

Usvojena su i Pravila izbornog postupka za unutarstranačke izbore, Odluka o raspisivanju izbora na razini mjesne organizacije, kao i Pravila izbornog postupka, te su određeni rokovi za njihovo obavljanje, priopćeno je iz Službe za odnose s medijima Demokratske fronte.

Kopirati
Drag cursor here to close