Demokratska senatorica: Trump će uskoro dati ostavku
Dianne Feinstein
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 19:17
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Demokratska senatorica: Trump će uskoro dati ostavku
0

"Znamo da svakodnevno krši zakon, očito ima dogovore s Rusijom, toliko je neustavnih stvari. Kako ćemo ga izbaciti?"

Senatorica i članica Odbora za pravosuđe, Dianne Feinstein, izjavila je da će se Trump "uskoro ukloniti iz ureda predsjednika", prenosi Independent.

Feinstein je sugerirala da bi Trump prije dao otkaz, nego dopustio da ga se prisili da ode. Obraćala se prosvjednicima protiv Trumpa u Los Angelesu, koji su željeli saznati zašto se Kongres jače ne trudi izbaciti ga, piše Index.hr.

Jedan od prosvjednika je upitao: "Znamo da svakodnevno krši zakon, očito ima dogovore s Rusijom, toliko je neustavnih stvari. Kako ćemo ga izbaciti?"

Sugerirajući da možda zna više nego što smije reći, Feinstein je odgovorila: "Puno naših ljudi istražuje te slučajeve. Mislim da će se on sam uskoro ukloniti iz ureda".

Već je nekoliko komentatora predvidjelo da bi Trump mogao dati ostavku. Jedan od njih je Michael Moore, koji je pogrešno predvidio da će dati otkaz prije inauguracije, piše Index.hr.

Drugi je Allan Litchmann, zvan "profesor predviđanja", koji je predvidio da će Trump završiti na sudu, a točno je predvidio sve rezultate američkih izbora od 1984. godine.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.