Nove funkcije

Daniela Dalipagić Rizvanović imenovana za suca Županijskog suda u Mostaru

Vijesti / Flash | 13. 04. 2017. u 10:43 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) imenovalo je nositelje pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini, koji će stupiti na dužnost 1. svibnja.

Na federalnoj razini imenovani su: Safija Cerić na poziciju predsjednika Općinskog suda u Jajcu, Amira Ferizbegović, na poziciju suca u Županijskom sud u Tuzli, Amela Delić na poziciju suca u Županijski sud u Tuzli, Behija Šiljak na poziciju suca u Županijski sud u Sarajevu, Admira Sejranić na poziciju suca u Županijski sud u Sarajevu, Daniela Dalipagić Rizvanović na poziciju suca Županijskog suda u Mostaru, Ramo Ljevaković na poziciju suca u Županijski sud u Zenici i Mirela Hajder na poziciju suca  u Općinski sud u Sarajevu.

Na razini Republike Srpske imenovana je Slobodanka Močević na poziciju predsjednika Osnovnog suda u Vlasenici.

Pri donošenju Odluke o imenovanju VSTV BiH je uzeo u obzir kriterije poput: stručnog znanja, radnog iskustva i radnih rezultata, kao i stručne sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri, te sposobnosti da nepristrano, savjesno, marljivo, odlučno i odgovorno obnaša dužnosti u okviru funkcije za koju se prijavljuje, priopćeno je iz VSTV BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close