Dani otvorenih vrata u vojarni ''Miralem Jugo''
Dan OS BiH
OBJAVA: Srijeda, 23. studenog 2016. 12:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: M.M.
Vojska novinari
0

U vojarni ''Miralem Jugo'' danas je prigodnim programom upriličeno obilježavanje Dana Oružanih snaga BiH.

U sklopu obilježavanja jedanaeste godišnjice osnivanja OS BiH, u vojarni ''Miralem Jugo'' u Livču kod Mostara, danas je održana manifestacija pod nazivom ''Dani otvorenih vrata''.

Domaćini, vojnici iz artiljerijskog bataljuna 4. pješadijske brigade, organizirali su na poligonu vojarne, taktičko-tehnički zbor oruđa, oružja i sredstava veze sa kojima raspolaže ova postrojba.

Za učenike iz osnovnih škola Vrapčići, Potoci, Prve osnovne škole iz Konjica i učenike iz škole sa posebnim potrebama ''Egipatsko selo'' Mostar, organizirano je natjecanje u streljaštvu iz zračnih pušaka.

U sklopu istog natjecanja, organizatori su najavili sudjelovanje predstavnika Civilne zaštite Mostar, Vatrogasnog društva Mostar, predstavnika PU Sjever iz Potoka te domaće ekipe artiljerijskog bataljuna.

U dvorani KTB vojarne održan je šahovski turnir otvorenog tipa koji je sudio međunarodni šahovski sudac Omer Faladžić.

Pobjednicima su uručene diplome za postignute rezultate, a učenici osnovnih škola su na kraju dobili vojnički ručak.

Novinarima je kratku izjavu dao zapovjednik artiljerijskog bataljuna bojnik Senad Salihović.

Cilj manifestacije''Dani otvorenih vrata'' je osim obilježavanja Dana OS BiH i suradnja sa civilnim strukturama što je u potpunosti ostvareno i kroz ovu manifestaciju.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.