Kaznena djela

Crnogorac uhićen u Sarajevu

Vijesti / Crna Kronika | 05. 04. 2017. u 12:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo u utorak su slobode lišili A. S. (1967.), državljanina Crne Gore. Graničnim provjerama je utvrđeno da je za njim Policija Brčko distrikta BiH raspisala tjeralicu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Organizirani kriminal' u vezi s kaznenim djelom 'Zloupotreba službenog položaja i ovlaštenja'.

Osoba je na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigla letom iz Beča i bit će predata nadležnom tijelu, navodi se iz Službe za informiranje GP BiH.

Na MGP Ivanica pri ulasku u BiH 4.4.2017. slobode je lišen D. S. (1971.) jer ga je potraživao Općinski sud u Živinicama zbog kaznenog djela 'Laka tjelesna ozljeda' u stjecaju s kaznenim djelom 'Sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje'.

Službenici Postrojbe granične policije Trebinje su predali državljanina BiH i Republike Hrvatske pripadnicima Sudske policije Trebinje.

Službenici PGP Gradiška 4.4.2017. slobode su lišili N. K. (1960.) nakon što je utvrđeno da ga potražuju Osnovni sud u Doboju i Osnovni sud u Banja Luci zbog kaznenih djela 'Krađa'. Bh. državljanin je kontroliran prilikom ulaska u BiH na MGP Gradiška. Predat je službenicima Sudske policije Banja Luka.

Istoga dana službenici PGP Bijeljina slobode su lišili bh. državljanina A. S. (1981.) jer ga potražuje Općinski sud u Živinicama zbog kaznenog djela 'Sudjelovanje u tučnjavi'. Kontroliran je pri ulasku u BiH na MGP Rača i predat službenicima Sudbene policije Tuzla.

Kopirati
Drag cursor here to close