Istraga traje

Četiri osobe osumnjičene za krađe i razbojništva u Mostaru i Međugorju

Vijesti / Crna Kronika | 24. 03. 2017. u 13:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska postaja Čitluk podnijela je Dopunu izvješća o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru, protiv E. M. rođen 14.9.1991. godine u Gacku, stalno nastanjen Kutilivač b.b. općina Mostar; A. S. rođen 19.4.1989. godine u Mostaru, nastanjen Bafo naselje br. 10 općina Mostar; M. B. rođen 21.12.1990. godine u Mostaru, nastanjen u ulici Gojka Vukovića br. 98 općina Mostar i N. B. rođen 28.7.1989. godine u Somboru (Republika Srbija), nastanjen Kuti Livač b.b. općina Mostar.

Navedene osobe se sumnjiče da su počinili kazneno djelo 'Teška krađa' iz čl. 287. Kaznenog zakona FBiH, kaznena djela 'Razbojništva' iz članaka 289. St.1. Kaznenog zakona FBiH, te kazneno djelo 'Oštećenje tuđe stvari' (paljenje vozila).

Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni počinili više kaznenih dijela na području nadležnosti PU Mostar u posljednja četiri mjeseca, navodi se iz MUP-a HNŽ.

Uz uporabu vatrenog oružja osumnjičeni se terete da su izvršili kazneno djelo 'Razbojništva' u 'TC Konzum' u Biletić Polju, te u TC 'Namex' u Međugorju, gdje su otuđili više tisuća KM.

Isto tako, osumnjičeni se terete da su otuđili dva putnička motorna vozila, Golf II koje je otuđeno u Mostaru i vozilo 'Audi A3' otuđeno u Biletić Polju, od državljanina RH.

Nakon kaznenog djela 'Razbojništva' za koje se osumnjičeni terete da su počinili u Međugorju u TC 'Namex', dana 4.1.20017. godine na lokalitetu Crnica Međugorje zapalili su vozilo Audi A3, a sve zbog prikrivanja tragova počinjenja kaznenog djela, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close