Policija na djelu

Čapljinski napadač na nastavnika, ranije zapalio automobil nastavnici u Mostaru?

Vijesti / Crna Kronika | 13. 03. 2017. u 11:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije priveli su danas u Čapljini Dominika Lubinu kojega sumnjiče za podmetanje požara pod automobil mostarske profesorice.

Podsjetimo, protiv Lubine se također vodi postupak za fizički napad na nastavnika u osnovnoj školi ''Vladimir Pavlović'' u Čapljini. PU Čapljina mu je podnijela kaznenu prijavu za nanošenje tjelesnih ozljeda i nasilničko ponašanje.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje Lubina je priveden u prostorije PU Mostar na ispitivanje, zbog ugrožavanja sigurnosti i pokušavaju mu dokazati paljevinu.

Konkretno, Lubinu se povezuje sa slučajem podmetanja požara pod automobil mostarske profesorice M.T. u siječnju ove godine. Kako je ranije naveo Operativni centar Civilne zaštite HNŽ-a, požar se dogodio u Splitskoj ulici u Mostaru. Osobni automobil Polo u potpunosti je uništen.

Podsjetimo, nastavnik Osnovne škole ''Vladimir Pavlović'' u Čapljini završio je u Centru urgentne medicine SKB-a Mostar nakon što ga je fizički napao Dominik Lubina. Napad se, kako je tada potvrđeno za Bljesak.info, dogodio u prostorijama škole oko 8.05 sati a nastavnik je zadobio teške ozljede glave.

Po riječima glasnogovornika MUP-a Ljudevita Marića, u napadu je korišten i čekić.

Inače, Dominik Lubina predsjednik je Kickboxing kluba 'Sensei', inače ugledni čapljinski zubar i predsjednik Sportskog saveza Općine Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close