Britanska policija će uhititi Assangea
OBJAVA: Petak, 19. svibnja 2017. 13:50
IZVOR: Fena
AUTOR: R.I.
Britanska policija će uhititi Assangea
0

Policija je vršila neprekidno patroliranje pred veleposlanstvom do prošle godine

Usprkos švedskoj odluci da prekine istragu navoda o silovanju, britanska policija je priopćila da se Julian Assange još suočava s uhićenjm ako napusti ekvadorsku ambasadu u Londonu.

Metropoliten policija priopćila je da postoji britanska potjernica za Assangeom nakon što je on izbjegao platiti jamčevinu u 2012. i da je "obvezna da izvrši nalog za njegovim uhićenjem ukoliko napusti veleposlanstvo".

Policija, međutim, dodaje da je Assange sada tražen za "mnogo manje krivično djelo" i da će ona pružiti "obujam resursa razmjeran takvom prekršaju".

Policija je vršila neprekidno patroliranje pred veleposlanstvom do prošle godine, kada je obujam operacije umanjen, prenosi Associated Press.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.