na cesti M-6

Bračni par poginuo u prometnoj nesreći između Ljubuškog i Čapljine

Vijesti / Crna Kronika | 17. 09. 2016. u 12:08 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teška prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe dogodila se u subotu u 9:20 sati na magistralnoj cesti M-6 Ljubuški-Čapljina, potvrdio je za Bljesak.info dežurni tužitelj Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Kemal Maksumić.

Po njegovim riječima riječ je o bračnom paru, Z.B. (1939.) i D.B. (1943.) koji su se nalazili u vozilu Peugeot 206, a koji se izravno sudario teretnim vozilom.

Inače, bračni par je s područja Zenice. Kako je rekao tužitelj, automobil Peugeot u kojem su se nalazile smrtno stradale osobe, je izuzet u krug Policijske uprave Čapljina radi vještačenja, a bit će obavljena i obdukcija tijela smrtno stradalih.

Prema prvim informacijama, do nesreće je vjerojatno došlo kada je osobni automobil, koji se kretao iz smjera Čapljine, iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotni kolnički trak, te se izravno sudario sa teretnim vozilom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Zbog prometne nesreće promet je bio potpuno obustavljen. Zbog povremenih lokalnih padalina, mogući su mjestimični odroni zemlje ili kamenja na kolnik. Vozači se mole za opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na cesti.

Kopirati
Drag cursor here to close