Kako ćemo, šta ćemo

Blokada na svim razinama vlasti: HDZ BiH se sastaje sa SDA, SBB i SNSD

Vijesti / Flash | 10. 07. 2017. u 15:01 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine na današnjoj je sjednici u Mostaru razmatralo aktualnu političku situaciji u Bosni i Hercegovini na svim razinama vlasti.

Predsjedništvo je postavilo plan djelovanja u budućem razdoblju svih dužnosnika HDZ-a BiH izvršne i zakonodavne vlasti u BiH. Stabilizacija odnosa u Bosni i Hercegovini, ostvarivanje ciljeva kada je u pitanju vanjska politika te ciljevi koje je HDZ BiH postavio ispred sebe u ovome mandatu, neki su od prioriteta na kojima će raditi dužnosnici HDZ-a BiH u narednom razdoblju, naglašeno je na održanoj sjednici, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na sjednici su komentirane i reformske aktivnosti koje su u zastoju, odluka Ustavnog suda vezana za Izborni zakon, te druge otvorene teme.

Zbog blokade na svim razinama vlasti u BiH i stagniranja reformskih procesa koji se tiču europskog puta BiH odnosno dobivanja kandidatskog statusa i aktiviranja MAP-a, izaslanstvo HDZ-a BiH u ovome tjednu će održati sastanke s predsjednicima SNSD-a, SDA i SBB-a BiH, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close