Bez izvanredne sjednice PIC-a u vezi Dana Republike Srpske
Samo redovno
OBJAVA: Srijeda, 11. siječnja 2017. 17:03
IZVOR: Bljesak.info | N1
AUTOR: A.M.
Bez izvanredne sjednice PIC-a u vezi Dana Republike Srpske
0

Upravni odbor Vijeća za provedbu mira će razgovarati o obilježavanju 9. siječnja na jednoj od svojih redovnih sjednica

Povodom obilježavanja Dana Republike Srpske, kojeg je Ustavni sud BiH proglasio neustavnim, neće biti održana izvanredna sjednica Vijeća za implementaciju mira, potvrdio je za N1 glasnogovornik OHR-a Mario Brkić.

''Upravni odbor Vijeća za provedbu mira će razgovarati o obilježavanju 9. siječnja na jednoj od svojih redovnih sjednica'', kazao je on za N1.

Podsjećamo, Ustavni sud Bosne i Hercegovine je u studenom 2015. godine ocijenio neustavnim dio Zakona o praznicima Republike Srpske, te naložio Narodnoj skupštini tog bh. entiteta da izmijeni sporne odredbe.

Upravni odbor PIC-a visokom predstavniku daje političke smjernice. Visoki predstavnik predsjedava sastancima veleposlanika zemalja i organizacija članica Upravnog odbora u BiH. Pored toga, Upravni odbor se na razini političkih direktora sastaje tri puta godišnje.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.