Uništeni automobili

Bešliću i Reloti razbijeni automobili

Vijesti / Flash | 21. 10. 2013. u 07:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U noći sa subote na nedjelju mostarskom gradonačelniku Ljubi Bešliću i glasnogovorniku HDZ-a BiH Miši Reloti nepoznata osoba ili više njih uništili su automobile.

Kako je objavio Večernji list, mostarska policija od jučer ujutro pokušava ući u trag razbijaču koji se u sitnim noćnim satima bio ''žestoko okomio'' na vozila gradonačelnika Mostara i glasnogovornika HDZ-a BiH.

Tom prilikom su, navodi Večernjak, oštećeni njihovi privatni automobili, i to Bešlićev terenac Audi Q5 i Relotina Opel Astra, a šteta se procjenjuje na oko 10.000 maraka.

Na Bešlićevu automobilu su porazbijana gotovo sva stakla, a na više mjesta je oštećen i lim. Terenac je ubrzo prebačen u servis, a Bešlić, koji posljednjih mjeseci izbjegava medije ni ovaj put nije bio raspoložen za davanje bilo kakvih izjava.

Na drugoj strani grada, u Ulici Bleiburških žrtava, na parkiralištu pokraj crkve u naselju Rudnik, nastradalo je vozilo HDZ-ova glasnogovornika. Večernjak piše kako je ''razbijač bio nešto blaže ruke pa je tek uništio vjetrobransko staklo, polomio brisače i na jednom mjestu, posred vozačevih vrata, lupio u lim''.

Večernjak navodi kako istraga traje te kako je vlasnicima ostalo nejasno o čemu se ovdje zapravo radi.

''Koliko je poznato, njih dvojica i nemaju osobitih dodirnih poslovnih i privatnih točaka, osim što se javno poznaju'' naveo je Večernji list.

Mostarska policija intenzivno traga za počiniteljima koji su oštetili vozila mostarskog gradonačelnika Ljube Bešlića i glasnogovornika HDZ-a BiH Miše Relote, potvrdio je za Fenu načelnik PU Mostar Draženko Miletić.

On nije mogao precizirati o kolikoj se šteti radi, samo je izjavio kako su oštećene strane rekle da se radi o šteti u iznosu od oko 10.000 maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close