Smrt

Banja Luka: Preminuo u bolnici nakon što ga je redar udario

Vijesti / Crna Kronika | 24. 08. 2017. u 15:25 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pacijent čiji su inicijali I.B. (36) preminuo je danas u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banja Luci uslijed teških ozljeda, koje mu je u Prijedoru, prema sumnji prijedorske policije, nanio 22-godišnji mladić čiji su inicijali N.K.

Prema riječima dežurnog liječnika u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Vere Gazdić i glavnog dežurnog liječnika na kirurgiji Zorana Aleksića, pacijent I.B., koji je u UKC dovezen u 4:45 sati sanitetskim vozilom Opće bolnice Prijedor, preminuo je u 14:25 sati, priopćeno je iz UKC-a.

Prijedorska policija je ranije priopćila da je uhitila 22-godišnjeg mladića Nemanju K. iz Prijedora zbog sumnje da je u Ulici Ahmeta Babića u ovom gradu nanio teške tjelesne ozljede 36-godišnjem Ismetu B. iz Kozarca. Nemanja K. radi kao redar u ugostiteljskom objektu ispred kojeg se incident dogodio.

Zbog zadobivenih ozljeda Ismet B. je prevezen i smješten u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, priopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

U tijeku je kriminalistička obrada nad Nemanjom K, a policijski službenici poduzimaju sve mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti nanošenja ozljeda. O slučaju je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor.

Kopirati
Drag cursor here to close