Most Bijela

Automobil sletio u rijeku Neretvu: Poginulo četvero studenata iz Slavonije

Vijesti / Crna Kronika | 19. 12. 2015. u 11:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Vozilo hrvatskih registarskih tablica sletjelo je u jutros oko 10 sati s magistralne ceste M-17 kod mosta Bijela između Mostara i Jablanice te završilo u rijeci Neretvi’’, potvrdio je u izjavi za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Po njegovim riječima, u Neretvu je sletjelo vozilo marke Škoda Fabia, vinkovačkih registarskih tablica, nakon što je prednjim dijelom udarilo u brdo.

Kako je Marić rekao policiju je o nesreći obavijestio građanin koji je vozilom naišao iz suprotnog smjera.

Kako Bljesak.info doznaje u ovoj prometnoj nesreći poginule su muške osobe V.B. (1991.) i D.R. (1995.), te dvije ženske osobe Š.A. (1993.) i T.V. (1995.). Jedini preživjeli u ovoj nesreći je S.B. (1994.). Potvrđeno je da su svi sudionici ove prometne nesreće državljani Republike Hrvatske s mjestom prebivališta Vinkovci i okolica.

Preživjeli je smješten u SKB Mostar na odjel neurokirurgije i izvan je životne opasnosti, potvrđeno je za Bljesak.info

Doznaje se da je riječ o studentima Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru koji su krenuli u Hrvatsku, kući za blagdane.

Kako saznajemo s mjesta događaja automobil još nije izvučen iz rijeke. Po Marićevim riječima, na mjestu događaja su spasilačke ekipe s timom ronilaca koji tragaju za utopljenicima.

U međuvremenu je stigla i dizalica koja će pokušati izvući vozilo koje se nalazi na dubini od 10 do 15 metara ispod površine rijeke.

Kopirati
Drag cursor here to close