Amerika vrlo kratko o Karadžiću
bolno poglavlje
OBJAVA: Petak, 25. ožujka 2016. 9:16
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Amerika vrlo kratko o Karadžiću
0

Američka diplomacija se zadovoljila kratkom izjavom svog glasnogovornika na dnevnoj konferenciji za novinare

Sjedinjene Države su odmjereno i kratko reagirale u četvrtak na presudu za genocid i druge ratne zločine bivšem političkom vođi bosanskih Srba Radovanu Karadžiću i samo navele da ona "zatvara bolno poglavlje" za prostor bivše Jugoslavije, prenijela je Hina.

Nakon što je Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju ( ICTY) u Den Haagu osudio Karadžića na 40 godina zatvora State Department nije objavio priopćenje, iako to čini nekoliko puta dnevno u vezi brojnih događaja iz svijeta.

Američka diplomacija se zadovoljila kratkom izjavom svog glasnogovornika na dnevnoj konferenciji za novinare.

"Napravili smo korak prema zatvaranju još jednog bolnog poglavlja u povijesti sukoba u bivšoj Jugoslaviji", komentirao je Mark Toner.

"Nikada nećemo zaboraviti užase genocida u Bosni i Hercegovini ili druge brojne zločine svih strana u sukobu u bivšoj Jugoslaviji i nikada nećemo prestati odavati počast žrtvama i preživjelima", zaključio je američki diplomat.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.