Amerika optužuje Siriju za masovna pogubljenja i spaljivanja tijela
Satelitske snimke
OBJAVA: Ponedjeljak, 15. svibnja 2017. 19:38
IZVOR: Fena
AUTOR: D.L.
Satelitska snimka Syria
0

Objavljene su satelitske fotografije na kojima se vidi, kako je rečeno, objekt u zatvorskom kompleksu, koji je modificiran kako bi služio kao krematorij.

Trumpova administracija u ponedjeljak je optužila sirijsku vladu za izvršenja masovnih ubojstava tisuća zatvorenika i spaljivanja tijela u velikom krematoriju u okolini glavnog grada, javlja AP.

State Department je priopćio da se vjeruje da sirijska Vlada svaki dan pogubi vješanjem oko 50 zatvorenika u vojnom zatvoru Saydnaya, oko 45 minuta od Damaska. Većinu tijela zatim spale u krematoriju, navodi se u priopćenju.

Ovo ministarstvo je objavilo satelitske fotografije na kojima se vidi, kako je rečeno, objekt u zatvorskom kompleksu, koji je modificiran kako bi služio kao krematorij.

Fotografije ne dokazuju definitivno da je taj objekt krematorij, ali pokazuju strukturu koja odgovara takvoj upotrebi.

Na jednoj od fotografija, uslikanoj u siječnju 2015. godine, vidi se jedan dio krova objekta na kojem je snijeg otopljen.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.