Uhićenja

Akcija policije u Bijeljini i Tuzli: Privedeno šest osoba

Vijesti / Crna Kronika | 12. 01. 2017. u 16:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postupajući po naredbi Općinskog suda u Tuzli, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije (MUP TŽ) u četvrtak su na području Tuzle i Bijeljine izvršili pretrese na deset lokacija, te uhitili šest osoba.

Pripadnici MUP-a TŽ pretrese su izvršili na devet lokacija u Tuzli i jednoj u Bijeljini. Tom prilikom su pronađeni predmeti koji potiču iz kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a riječ je o mobilnim telefonima i SIM karticama.

Nakon završenih pretresa uhićeno je šest osoba, a radi se o 31-godišnjem P.A., 32-godišnjem S.M., 29-godišnjem P.M., 42-godišnjem M.A., 26-godišnjem E.S. i 28-godišnjem Đ.I., a tri osobe su pozvane u svojstvu svjedoka.

"U tijeku je rad na dokumentiranju kaznenog djela i kriminalistička obrada, nakon čega će osobe lišene slobode uz Izvještaj biti predane Tužiteljstvu TŽ", kazali su iz MUP-a TŽ.

Iz MUP-a TŽ su istaknuli da ova akcija predstavlja nastavak planskih aktivnosti službenika Odjela za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga Sektora kriminalističke policije koji su radeći na suzbijanju i sprječavanju zloupotrebe opojnih droga na području TŽ u dužem vremenskom periodu dokumentirali više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i posjedovanje i omogućavanje uživanje opojnih droga.

Prilikom spomenutih aktivnosti pronađena je i oduzeta određena količina opojnih droga kokain, speed i marihuana, navodi Klix.

Kopirati
Drag cursor here to close