Zrinjski traži spasioca: Je li Brko s Grbavice taj?
Bura pod bijelim brijegom
OBJAVA: Nedjelja, 19. ožujka 2017. 16:38
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.K.
Zrinjski traži spasioca: Je li Brko s Grbavice taj?
5

Zapravo nećemo pucati u prazno ako među potencijalne kandidate ponovno uguramo 'uobičajene sumnjivce'

Zrinjskom, to je sada više nego jasno, treba spasioc. Na stranu priča da su Plemići i dalje vodeći, tendencija konstantnog gubljenja bodovne prednosti ipak poziva na laganu uzbunu, odnosno dovođenje provjerenog imena na klupu. 

Ivica Barbarić je nakon Metalleghea podnio ostavku i klupsku upravu neočekivano stavio na muke - za dva tjedna, kada počinje Liga za prvaka, Mostarci bi trebali imati novog šefa struke, ali koga? 

Ovdje žestoko spekuliramo, ali zapravo nećemo pucati u prazno ako među potencijalne kandidate ponovno uguramo 'uobičajene sumnjivce'. 

A taj bi popis mogao izgledati ovako: Branko Karačić, Slaven Musa, Amar Osim. 

Karačić je s Plemićima odnio treću titulu, navijači ga i dalje rado spominju, pitanje je samo želi li ga čelništvo kluba natrag, odnosno u kakvim su se tonovima rastali?

Musa je trenutno na klupi Viteza, ali u bh. nogometu ugovori baš i nisu neraskidivi. Uz to, Mostarac je i jedan od najboljih poznavatelja Premijer lige, relativno mlad i dokazan stručnjak koji kao takav dodaje vrijednosti klupskog brenda. Kontraargument? Pa možda posljednji čovjek s liste...

Osim je jedan od najtrofejnijih premijerligaških trenera, sa Željezničarom je jedno vrijeme dosadno dominirao. Veliki je autoritet i jedan od trenera prema kojem nikako ne možete ostati ravnodušni. Za razliku od Muse, kao Sarajlija on u Mostaru ne bi osjećao preveliki pritisak domaćeg terena. 

Doduše, Brko s Grbavice, kako ga zovu, kao ni Barbarić prethodno povratku u Zrinjski, neko je vrijeme van Premijer lige (iza njega je epizoda u Kataru). Ali sumnjamo da ga izazov spašavnja prvaka koji je izgubio na momentumu ne bi privukao.  

Komentari (5)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Vox Populi
1. Vox Populi
prije 155 dan.
Ma gdje će te Osima, ta on je Željin čovjek ...
+39
-9
4
BA
Firefox
Cinco Kapulica
2. Cinco Kapulica
prije 155 dan.
Na stranu sve ostalo,možda bi brko i bio pun pogodak,ali samo možda...
+23
-15
3
DE
Chrome
Vox Populi
2.1. Vox Populi
prije 155 dan.
Možda ...... a opet, možda bi čovjek radio sve u korist Želje ..... krv nije voda....
+19
-11
1
BA
Firefox
Cinco Kapulica
2.2. Cinco Kapulica
prije 155 dan.
Ne znam,ja sam za Branu Karačića ali budemo vidjeli koga će Šula ovaj put isčupati...
+22
-6
3
DE
Chrome
Učitaj sve odgovore
Brtovic Tatarski
prije 154 dan.
Zovi Baku ......
+4
-0
0
FR
Chrome