Baka hazarder

Zrinjski s 'rezervnom' momčadi kreće na Kup BiH

Sport / Nogomet | 19. 09. 2017. u 10:15 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U niz žrtava Zrinjskog ušao je i GOŠK, prethodno kojem su u obračunima s Plemića redom padali Krupa, Sloboda, Vitez i Čelik.

Pobjednički niz je, kao je što je to istaknuo šef struke 'Plemića' Blaž Slišković, dobra stvar, no za očekivati je da će mu nekad doći kraj, pa je zato u razdoblju dok ide potrebno akumulirati što više bodova.

Tako je odredio 18 igrača koji će konkurirati za utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH protiv Sloge u Siminom Hanu, a na njemu nema šestorice igrača koji su bili u početnom sastavu protiv GOŠK-a (2:0), odnosno Kenana Pirića, Slobodana Jakovljevića, Pere Stojkića, Marka Perišića, Miloša Filipovića i Nemanje Bilbije.

"Sloga je igrački kvalitetna, doveli su dosta igrača iz Premijer lige. U Simin Hanu sigurno nam neće biti lako, jer oni pretendiraju na prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu. Uz to, čeka nas i dalek put, nekih pet sati puta. Sve u svemu, mogli smo proći bolje, ali idemo to dobiti i plasirati se dalje", kazao je za Dnevni list Nemanja Bilbija.

Prvi susret šesnaestine finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/18. igrat će se u utorak u Prijedoru (16 sati) u kojem će snage odmjeriti članovi Prve lige Republike Srpske domaći Rudar i Tekstilac Kort iz Dervente.

Ostalih 15 susreta igrat će se u srijedu.

Branitelj naslova Široki Brijeg gostuje u Bijeljini protiv Radnika, prošlogodišnji finalist Sarajevo gostuje ekipi Mladosti iz Doboj Kaknja, Željezničar će igrati u Jajcu protiv Metalleghea u Jajcu, a Velež u Mostaru dočekuje ekipu Olimpika.

Parovi šesnaestine finala Kupa BiH:

Jajce: Metalleghe BSI - Željezničar
Doboj Kakanj: Mladost - Sarajevo (16)
Bijeljina: Radnik - Široki Brijeg
Simin Han: Sloga Simin Han - Zrinjski
Bijeljina: Zvijezda 09 - Bosna Visoko
Vitez: Vitez - Borac Banja Luka
Živinice: Slaven - Čelik
Trebinje: Leotar - Kozara
Mostar: Velež - Olimpik
Prnjavor: Ljubić - Vitez
Gračanica: Bratstvo - Sutjeska
Vitkovići: Azot - Sloboda
Poljice: Svatovac - Slavija
Grude: Grude - Krupa
Tešanj: TOŠK - GOŠK

Sve utakmice šesnaestine finala Kupa BiH igrat će se u terminu od 16.00 sati.
Kopirati
Drag cursor here to close