Zrinjski rastalio Čelik
Golova, golova!
OBJAVA: Subota, 9. rujna 2017. 21:17
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Zrinjski Čelik Kiša FilipovićZrinjski Čelik Kiša BilbijaZrinjski Čelik Kiša JamakZrinjski Čelik Kiša Filipović GolZrinjski Čelik Kiša Jović BilbijaZrinjski Čelik Kiša Tuga
0
Zrinjski Čelik Kiša Filipović
Zrinjski Čelik Kiša Bilbija
Zrinjski Čelik Kiša Jamak
Zrinjski Čelik Kiša Filipović Gol
Zrinjski Čelik Kiša Jović Bilbija
Zrinjski Čelik Kiša Tuga

Treba reći da je Čelik dobro i prošao, jer da na golu nije stajao odlični mladi Matej Marković Zeničani bi još koji put vadili loptu iz mreže

Kišu golova vidjeli su gledatelji ove subote na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Zrinjski je ugostio Čelik, a otvoreni nogomet doveo je do ukupno sedam postignutih pogodaka.

Završilo je 5:2 za domaćine kojima je ovo četvrta vezana pobjeda u ovosezonskom prvenstvu.

Momčad Blaža Sliškovića ove sezone nije primila pogodak na domaćem terenu, a Zeničani su im u prve četiri minute zabili dva!

U prvoj minuti bivši Plemić Kouadio asistirao je Aldinu Mahmutoviću za vodstvo, a tri minute kasnije i sam je pogodio za 2:0.

Matija Katanec smanjio je u 6. minuti na 1:2, a onda kao da su 'Plemići' ubacili u brzinu više.

Prvo je u 15. minuti Nemanja Bilbija izjednačio na asistenciju Miloša Filipovića, a u 19. pogađa i Toni Jović. Isti igrač asistira u 31. Filipoviću za 4:2.

Do petog pogotka domaćin je došao u 69. minuti kada je Ognjen Todorović majstorski smirio loptu i jednako majstorski pogodio donji desni kut Čelikovog gola.

Treba reći da je Čelik dobro i prošao, jer da na golu nije stajao odlični mladi Matej Marković Zeničani bi još koji put vadili loptu iz mreže.

Rezultati by SofaScore
Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.