Futsal liga

Zrinjski nakon velikog povratka do boda u gradskom derbiju

Sport / Flash | 18. 02. 2017. u 20:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MNK Zrinjski i FC Mostar SG 'Staklorad' podijelili su bodove u mostarskom derbiju i derbiju 3. kola "Lige za prvaka" Premijer futsal lige BiH, pošto su odigrali neriješeno 4:4.

Jesenji prvak Premijer futsal lige BiH, FC Mostar SG 'Staklorad' do prednosti dolazi u 16. minuti, kada mrežu Zrinjskog trese nekadašnji igrač ove ekipe Josip Bošković.

Dva minuta prije odlaska na odmor, prednost Starog Grada udvostručava još jedan bivši igrač Zrinjskog Vedran Marić.

U posljednjim sekundama prvog poluvremena suci dosuđuju 'akumulirani prekršaj' u korist domaćih, ali Marin Suton nije uspio da realizira udarac sa 10 metara.

U drugom dijelu ponovo sjajna futsal predstava, šanse na obje strane. Nešto konkretniji u drugom poluvremenu bili su domaći futsaleri, ali posao na golu Starog Grada sjajno je obavljao golman reprezentacije BiH Stanislav Galić, koji je bio na visini zadatka i ovu utakmicu, prenosi 4plus1.ba.

U 32. minuti prednost gostiju na 0:3 povisuje Dejan Pavlović, a isti igrač se još jednom upisuje u strijelce, samo minutu kasnije, i tako povećava na visokih 0:4, a onda je uslijedio maestralni povratak "Plemića".

Prvo je na 1:4 smanjio Marin Suton tri minute prije kraja. Par sekundi kasnije u strijelce se upisuje Ivan Ivanković, a gol za 3:4 postiže Zvonimir Ćavar.

Nevjerojatnih 4:4 za veliki bod Zrinjskom donosi Ivan Ivanković, svojim drugim pogotkom, nekoliko sekundi prije kraja utakmice.

U narednom kolu Zrinjski gostuje kod Centar u Sarajevu, dok Stari Grad dočekuje Tanga.

Kopirati
Drag cursor here to close