Zadrani skandirali Džananu: ''Musa Turčine, napuši se k******''
Cedevita-Zadar
OBJAVA: Subota, 7. siječnja 2017. 21:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Musa Zadar skandiranje
0

Krajnji epilog Musinih trojki bilo je skandiranje "Musa, Turčine napuši se k****" čime je zadarska publika vrijeđala 17-godišnjeg reprezentativca BiH.

U prijelomnim trenucima utakmice između Zadra i Cedevite 17-godišnji Džanan Musa je postigao dvije trojke i odnio sve dileme oko pobjednika.

Musa je trojke, navodno, slavio provociravši navijače poraženog Zadra koji su uzvratili skandiranjem: "Musa, Turčine napuši se k****".

Na manje od tri minute do kraja utakmice Musa je pri rezultatu 82:75 za Cedevitu u dva napada svog tima ubacio dvije trojke i doveo zagrebački tim na +13 poena prednosti.


Sramotno - Navijači Zadra skandirali Musi... by mediabh

Musa je drugu trojku, navodno, proslavio provocirajući domaće navijače, ali sa snimke se ne može točno utvrditi što se zapravo dogodilo, prenosi Klix.ba.

Vidljivo je kako trener Cedevite Veljko Mršić prilikom time-outa kritizira Musu poslije ubačene druge trojke.

Krajnji epilog svega bilo je skandiranje "Musa, Turčine napuši se k****" čime je zadarska publika vrijeđala 17-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Na kraju, Cedevita je slavila rezultatom 94:80, a Musa je bio drugi najbolji strijelac svog tima sa ubačenih 14 poena.


Musino slavlje dvije trojke navelo navijače na... by mediabh

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.